Det er en speciel tid vi lever i.

Det er en speciel tid vi lever i.

22. januar 2022 0 Af Dott

22 januar 22

Jeg sidder på min sofa under dynen – er syg, feber, ondt i kroppen, det man for et par år siden ville kalde influentza.

Lige i denne tid, er der så meget som ikke giver mening, ikke når sammen, underligt!

Vi skal alle sammen død og kridte have en eksperimental vaccine som er nød godkendt, som ingen kender korte eller lange bivirkninger på! Selv børnene helt ned til 5 år er skubbet frem i køen til dette eksperiment. Forleden kunne man i TV avisen høre TV læge Peter Geisling udtale at man nu ser bivirkninger hos børnene efter vaccinen. Hans egen datter er ikke vaccineret fordi han synes det er for usikkert.

De informationer vi får, synes jeg minder rigtig meget om propaganda! I snart to år er vi blevet bombarderet med reklamer for vacciner, alle steder, over alt. Hvad er det med de vacciner og hvorfor lavede WHO tilbage i 2015 en vaccineplan hvor de oplyser om at vi alle sammen skal vaccineres og have et vaccinationspas? Handler hele dette cirkus om at få os presset ind i MIT ID med tilhørende vaccineplan? https://www.euro.who.int/en/health-topics/disease-prevention/vaccines-and-immunization/publications/2014/european-vaccine-action-plan-20152020-2014/video-european-vaccine-action-plan-20152020

Altså undskyld mig, men hvordan i alverden kan vi sætte vores lid til en medicinal industri som er anklaget for gentagende gange at have skadet mennesker med piller og vacciner. Hvorfor er det at vi skal have disse vacciner som så Iøvrigt viser sig ikke at virke? Jeg tror der er en helt anden agenda, noget om kontrol og magt, men vi får se!

Hvorfor er det at vi igen og igen hører de samme “eksperter”, der er ingen plads til dialog – hele denne corona situation er blevet kørt benhård af regeringen og myndighederne. De fagpersoner som er af en anden mening kommer ikke til orde, de bliver censureret på LinkedIn og Facebook som er de eneste talerør der er, for medierne er ikke eksisterende i forhold til at stille de virkelig kritiske spørgsmål om det her. Medierne som skal være borgernes vagthund i forhold til magthaverne, de snork sover.

På de sociale medier kan man se hvordan mennesker i titusindvis går på gaden mod vaccinetvang, det samme billede over hele Europa. Grækenlandland indfører bøder til mennesker over 60 som ikke er vaccineret, Østrig indfører generelle bøder til ikke vaccinerede.

Der er noget jeg ikke forstår. Mange mennesker har fået helt op til 3 stik og der har aldrig været så mange syge som nu! Landet er lagt ned af omikron varianten, mange arbejdspladser er lukkede fordi deres medarbejdere er syge. Nu begynder de så at give 4 stik. Jeg må indrømme at jeg ganske enkelt ikke forstår det. Det kunne se ud som om vaccineren påvirker immunforsvaret i negativ retning. Hvis det er rigtigt, så er det her jo dybt kriminelt. Tænk sig hvis mennesker for smadret deres immun forsvar, så de bliver afhængige af vacciner – lige nu siger de at 3 stik holder i 55 dage! Er det det de vi have os til, at være på sprøjten så de kan regulere os?

Både her i Danmark og i USA er der lavet undersøgelser af batch numrene på vaccinerne (en portion vacciner kommer i t batch nummer) hvor det er påvist at ca 4% af batch numrene kommer med op til 5000 gange forhøjede bivirkninger. Det er jo uhyggeligt og det viser sig nu, at mennesker med bivirkninger ikke bliver hørt, har svært ved at indberette, ikke bliver taget alvorligt – Hvis det er rigtigt at batch numrene er forskellige, så er det endnu en uhyggelig oplysning, for det betyder jo at der ikke er det samme i vaccinerne. De nødgodkendte vacciner kan altså ikke godkendes over et, når der er forskelligt indhold i dem! Se brev som er sendt til myndighederne vedr. batch numre https://www.ft.dk/samling/20211/almdel/SUU/bilag/122/2504915/index.htm

Jeg er spændt på at se hvad alt det her i virkeligheden handler om, jeg mener vi er blevet løjet for, ført bag lyset af myndighederne og det er hermed givet videre.

Jeg tror at vi om kort tid vil komme til at opleve meget større pres oppe fra, vi ser det jo tydeligt allerede nu i forhold til inflation på strøm og olie, maden stiger også. Og bankerne? Tjaaaaaa lad os se hvornår de krakker! Jeg tror vi skal ruste os til stramme tider, mere pres – om det så er Klaus Scwap og the great reset eller hvad det er, ja det får vi at se. Jeg håber vi alle kommer godt igennem 💚

De bedste hilsener fra Dott