Tanker fra coronaland

Tanker fra coronaland

24. januar 2022 0 Af Dott

Jeg har været syg med høj feber og utilpashed et par døgn og nu er jeg, her på 3 døgn lidt mat, men ellers fin. Må sige at jeg tidligere i livet har været noget hårde ramt af influentza end af denne.

To af mine tætteste som jeg har været sammen med og tæt på flere gange i sidste uge er testede positive.

I dag kigger jeg ind ad, har skrevet i min dagbog, mærker på hvor jeg er lige nu. Jeg har sådan en fornemmelse af, at noget ikke længere er bæredygtigt i vores verden, noget er tæt på kollaps, sammenbrud, det vi har skabt tror jeg falder … lige om lidt … måske med et brag … måske lidt ad gangen. Det føles som om vi har så mange lappeløsninger på en verden som har udtjent sig selv, som har overforbruget sig selv, som er ved at gå under i grådighed og delusion, magt og kontrol. En verden som ganske enkelt har udtjent sig selv!

Når jeg lytter rundt omkring i krogene er der mange bud på hvad vi står overfor. Et kæmpe stort cyberangreb som lægger kloden mørk. Et sammenbrud i forsyningssikkerheden, mad, el, vand. Måske en magtelite med Klaus Schwab i spidsen som vil fører (måske som hans landsmand de fuhrer) frem til 2030, hvor vi ikke vil eje noget men være lykkelige, med en sprøjte i armen og et digitalpas så vi kan spores og følges i alt og over alt, måske vi endda som kineserne kan opdeles i gode og mindre gode samfundsborgere, som alt efter fortjeneste kan deltage i samfundet eller ikke.

Der findes også dem som siger at den gamle verden har udtjent sig selv, at den vil falde sammen og en ny opstå og at det er rigtig godt, ikke at det bliver sjovt når den falder, men nødvendigt at den falder. At vi skal rette fokus mod det nye og lad det gamle bag os, som Anne Skare siger: Verden er ikke af lave, den er ved at blive lavet😉

Masker vil falde, løgne blive afsløret, korruption komme for en dag, de skyldige blive dømt, en god og gedin afsløring, oprydning og afslutning på en tid som har udlevet sig selv, fordi mennesker ønsker noget andet.

Ud af alt dette kaos, magttyrrani, splittelse, og pres, vil mennesker begynde at stå sammen, rejse sig, sige nej, sige fra, vælge sammenhold, empati, medfølelse og det gode.

På rigtig mange måder synes jeg at se hvordan mennesker forsamler sig fordi de vil noget andet end det vi alle sammen bliver præsenteret for for tiden. Tvang, bøder, udskamning selv børnene går de efter og mennesker rejser sig flere og flere for hver dag, går på gaden over hele verden sig NEJ til PAS, tvang og alt det andet fuldkommen vanvittige vi ser i hele verden lige nu.

For lidt siden så jeg dette skønne klip Canadas Freedom trucker convoy er på vej igennem Abbotsford, BC, Canada på vej mod Ottawa for at protestere mod vaccinemandater i næste uge. De er SÅ seje og de har nedlagt arbejdet. Så måske vi er lidt sløve i betrækket her i DK, men rigtig mange steder i udlandet har de opdaget hvad der foregår!

https://www.tiktok.com/@themarieoakes/video/7056542844722367749?fbclid=IwAR2_iJ7jo4Yr7YbwI73ac-80mq-eKVKzLMdZBPlnEBy6ZSQrM5dUxHLHIQw