Kreativitet og nyskabelse

Kreativitet og nyskabelse

4. februar 2022 0 Af Dott

4. februar 2022

Det er aften, jeg har lige deltaget i en 2 timer lang ceremoni på zoom, mærket indad, været nærværende, mærket på hvor jeg gerne vil hen med mit liv, hvad er det som jeg længes efter, gerne vil skabe.

Det bliver så tydeligt, at det har været to år med megen frygt og nedlukning, udskamning, splittelse og afslutninger. Nu kan jeg mærke en længsel efter fællesskab, samskabelse, venlighed, kram, kærlighed, åbenhed, kreativitet, glæde og alle disse vidunderlige følelser af tillid og samhørighed. For mig er det tid til at slippe ”det gamle”, negativitet, raseri, frustration, skælden ud og hele ”det er for dårligt” energien, jeg er træt, så træt af at prøve at gøre opmærksom på alt det som er udtjent, forløjet og for langt ude. Jeg slipper nu, går mod at skabe frem for at afvikle. Jeg vil kigge efter kreative mennesker som er i gang med at skabe noget, få noget til at gro, som løfter noget og flytter noget, som griner og har det herligt, som har lethed og mod, som går mod lyset, på trods af mørket.

Hvor det er og hvem det er sammen med – det ved jeg ikke, men mon ikke jeg møder noget som er på vi i samme retning på min vej, det tror jeg 😘

Rigtig go weekend