Fuldmåne i jomfruen 18 marts 2022

Fuldmåne i jomfruen 18 marts 2022

18. marts 2022 0 Af Dott

Det siges, at denne fuldmåne er enden på noget og begyndelsen på noget nyt, hvad det så end betyder!

Det er i sandhed en mærkværdig tid. Der er sammenbrud, krig, frygt, sygdom, kontrol, censur, regler og love – og så er der det som spirer, det som helt konkret begynder at gro derude i foråret, men også kærlige møder mellem mennesker, glæden som smitter, kram, møder, samvær og samhørighed. også på de indre linjer blæser forandringens vinde for mange mennesker. Det er som om nogle mennesker ikke mere ønsker at deltage i den gamle verden, de kigger efter nyt, en ny kreativ, kærlig måde at leve, bo, arbejde og have relationer på. På de indre linjer sker der noget i mennesker for tiden, de vender sig bort fra frygten og propagandaen, de lytter indad og erkender at det er tid – tid for at blive selvansvarlig, at træffe valg, at mærke hjertet, at lytte efter det som er væsentligt, det som giver mening, at tage afsæt i noget helt andet end det den gamle verden byder på.
Ofte tænker jeg på hvor meget et samfund i knæ må lappe løse og når jeg nu kigger på verden, tænker jeg at den er på vej til at falde sammen og kun godt for det. Mennesker, børn og voksne, og naturen er i knæ. Den måde vi lever på i den gamle verden er ganske enkelt ikke god for os. Der er SÅ mange indikationer på at det er et spørgsmål om tid, før vi dør eller vælger noget andet, en anden måde at leve vores liv på. At stå af hamsterhjulet, finde sammen, bo sammen, arbejde sammen, bytte sig til ting og ydelser. Det bliver godt … Vi ses derude ❤️

Kh Dott