Forårs jævndøgn …

Forårs jævndøgn …

20. marts 2022 0 Af Dott

I dag er det Forårs jævndøgn. Altså nat og dag er lige lange.
Men mon det betyder andet end det! Ja det gør det, astrologerne kalder det for Det astrologiske nytår og det nytår tager sin begyndelse i dag.

Her i 2022 er der fra astrologer, fremtidsforskere og andre, megen snak om, at den gamle verden som vi kender, falder fra hinanden og en ny opstår. Det kan jo lyde vældig Fluffy, men når jeg tænker nærmere over det, ja så giver det virkelig god mening for mig.

Der er meget at sige om en verden i forfald, jeg tænker at der er mange ting som har udlevet sin tid, udspillet sig selv og er døende. Mange steder er der SÅ mange symptomer på forfald, det være sig sundhedssystemet, de unge med store udfordringer, miljøet, politikken … alt det som bare ikke fungere mere, vil dø, uanset om vi kæmper for at det skal bestå eller ej.
Jeg tænker at alle de regler og love der i øjeblikket bliver bredt ud og trukket ned over hovedet på os, er et eksempler på at forsøge at holde sammen på noget som er ment til at falde fra hinanden. Det er selvfølgelig skræmmende at se det kendte forsvinde, men jeg kan også mærke en kæmpe stor lettelse. Jeg siger ikke det bliver nemt, eller at jeg ikke bliver bange og skræmt, men jeg siger at det er en naturlov og at det sker uanset hvad.

“Det eneste der er, er forandring”.

Vi ved det godt, alting er i forandring, intet som i overhovedet INTET består, alting forfalder, mennesket, bygninger, holdninger, meninger, lande, overbevisninger, alt er i evig forandring og dømt til at forfald og død, men det er virkelig svært for os at forstå, for vi tror at det ikke sker for os det der med forfaldet. Kig i spejlet, kig på gamle billeder, vær ærlig over for dig selv, du forgår, stille og roligt, men du forgår. Det gør vores verden selvfølgelig også, vi kan ikke holde fast i det som har udlevet sig selv og er ved at dø, uanset hvor mange lapper vi sætter på.

Den verden vi har nu, er bygget på magt og kontrol – Den kloge narrer den mindre kloge, den rige er blevet rig på bekostning af den fattige – 1% ejer lige så meget som resten til sammen, mon ikke det kan siges at være ude af balance? Vi har teknologi til at udrydde livet på jorden 5 gange, mon ikke en gang ville være nok? Vi har stor ulighed, krige, sult, menneskehandel, fornedrelse, udskamning, undertrykkelse osv. for min skyld må denne verden gerne dø og en ny mere kærlig verden tage sin begyndelse.

Men hvem skal starte – det skal jeg og det skal du, forandring begynder inde i hver enkelt af os, jeg ved ikke med dig, men jeg er så træt og ked af at være vidne til meget af det som forgår nu, så jeg er ved at være moden til at kigge efter noget andet.

Det er en kæmpe lang snak og der skal lyttes meget ind ad og ud ad, men det kræver at vi har det som skal til for at begynde at løfte hovederne og kigge efter noget andet end det vi plejer at kigge efter. Der er heldigvis mange at lytte til, en af dem er Freyiia Milléh

Da jeg i slutningen af 2021 sad i bunden af et meget meget mørkt hul på livets landevej, dukkede Freyiia op i en søgning på nettet, det var så helt utrolig dejligt at lytte til hende, som om al den smerte og frustration jeg sad i, var der af en grund. Jeg vil ikke gå så meget ind i det her, men opfordre dig til at lytte til Freyiia som laver fælles meditationer ved hver ny og fuld måne og astrologiske up dates om den kommende tid.

Freyiia finder du her: https://www.indresandhed.dk/

Eller på FB https://www.facebook.com/indresandhed

Eller Youtube https://youtube.com/channel/UCOgj1LyOD_MWd4wdlxU44GA

For mig er Freyiia et lys i en tid hvor det er nemt at blive væk i mørket!❤️