Det vi taler om, eller ikke taler om …

Det vi taler om, eller ikke taler om …

20. marts 2022 0 Af Dott

Der sker meget, det går hurtigt, skift fra fokus et sted til fokus et andet sted.
Der er meget frygt og skræmmebilleder i medierne og det har der været længe, meget længe.
Først omkring noget som skulle få os til at holde afstand til hinanden, isolere os, blive bange for hinanden, skræmme os fra vid og sans og som kom til, ikke bare at splitte den danske befolkning, men at splitte en hel verden. For og imod!
Medierne tegnede et fuldstændig unuanceret billede af hvad der foregik og vi blev Iøvrigt ikke fodret med andet en frygt, død og sygdom! Alle dem som mente noget andet, som manede til besindighed, ja de fik minimal taletid i maine streeam medier og de blev ofte og gentagende gange censureret på SOME.
Pludselig i februar 2022, hvor der var rigtig mange syge holdt vi pludselig hen over natten op med at tale om den der ”ting” som havde fyldt os og skræmt os i 2 År – 2 ÅR!
Nu taler vi om krig. Fra det ene skrækscenarie til det næste, med så mange ofre til følge …
Hvad blev der af ”at ingen må dø” og af det højt besungne Samfundssind?
Jeg ved det ikke, men jeg sidder godt nok tilbage med noget blandede følelser og en del spørgsmål til dem som bestemmer i det her land. Det er jeg ikke ene om, jeg ved der sidder rigtig mange med spørgsmål – en af dem er Thomas Soltau som har lavet nogle virkelig tankevækkende dokumentarer, som iøvrigt også bliver censureret på div platforme, underligt, for de indeholder godt nok Thomas’s kritiske spørgsmål og holdninger, men ud over det, en masse klip med mennesker som har udtalt sig gennem disse år.

Thomas skriver i dag på Facebook:
Kære Alle. Hvordan kan en film, der består af regeringens egne udtalelser, påviselige fakta og en helt almindelig borgers kommentarer nu være forbudt på både YouTube, Facebook, BitChute og LinkedIn? Link: https://odysee.com/@ThomasSoltau:b/CORONALØGNE—ny:9 – det lugter for mig af, at der er noget, som vi ikke må tale om og huske på, samt en sammenhæng vi ikke må se, og en konklusion som vi ikke må komme til. Jeg laver dette opslag i håb om, at der måske er der nogen (eller flere) derinde, der vil hjælpe mig med at stille det spørgsmål til samtlige af vores politikere, medier og journalister 🤞🏻👍🏻 KH
https://odysee.com/@ThomasSoltau:b