Sommer 2022

Sommer 2022

22. juli 2022 0 Af Dott

Sikke en tid!

Corona – Krig – Inflation – hvad er op og hvad er ned i denne verden, jeg ved det ikke.

Det jeg ved er, at jeg intet ved!

Alt ”det kendte” falder fra hinanden, vi ved ikke hvem vi kan stole på, det er tid til at vi hver især tager vores autoritet hjem, den autoritet som vi gennem generationer har givet væk til systemer og andre mennesker. Vi får brug for at kunne stå selv, for jeg tror ikke vi får megen udefra kommende hjælp på den videre vej.

Når jeg kigger på vores strukturer – vores systemer, regler, love og andre forordninger, så ser jeg tydeligt hvordan det hele smuldre og det tror jeg egentlig er på tide, for vi har bygget et babelstårn af dimensioner, som ikke længere kan holde balancen – det bryder sammen nu. Det bliver en stor udfordring at det kendte falder sammen, men det er nødt til at falde. Vi er i knæ, verden er i knæ, økonomier er i knæ, mennesker er i knæ, sundhedssystemet er i knæ, miljøet er i knæ, vi skal noget andet, men hvordan! Sådan her, sådan som det sker nu … mon vi formår at vælge noget andet, mon vi formår ikke at klamre os til det som falder, mon vi formår at skabe nye og bedre måder at være i verden og være verden på – Det håber jeg vi formår, med hjertet forrest, med mod og sårbarhed, med empati og kærlighed, med tillid og troen på, at det vi ser falde nu, er nødt til at falde før en ny måde at leve på, kan dukke op.

Freyiia siger det vist meget godt her på dette klip fra d. 20 juli 2022:

💚