Disse oplysninger mangler kontekst og ville kunne vildlede folk!

Disse oplysninger mangler kontekst og ville kunne vildlede folk!

28. november 2022 0 Af Dott


Disse oplysninger mangler kontekst og ville kunne vildlede folk!

Sådan skrev “De uvildige faktatjekkere” på FaceBook den anden dag på dette billede som jeg delte.

Den tid vi lever i lige nu er tankevækkende på alle planer.

Den gamle verden, den gamle historie, fortællingerne om hvad sandheden er – det smuldre, det hele! Og godt for det, for jeg tror at rigtig mange af os, med stor undren ser til imens slør fjernes for vores øjen. Kan det nu også passe spørger flere og flere dagligt, når den ene mere absurde fortælling efter den anden, dukker op.

Vi er et godt sted, et sted hvor vi frem for at stole blindt på en ydre autoritet, ganske langsomt begynder at tage autoriteten hjem til os selv, vi begynder at stille spørgsmål og der er virkelig god grund til at stille spørgsmål.

Feks. siger det at jeg blev censureret for dette billede alt for mig – Vi har En` historie og den skal vi alle sammen være enig om, uanset hvor langt ude den er. Det er så glædeligt, at mennesker begynder at undre sig, snakke sammen om det de undre sig over, der er håb forude.

Jeg tror at vi alle kommer til at stille spørgsmål og til at vælge. Vælge om vi vil fortsætte ud ad den vej vi længe har gået på, med magteliten og politikerne som turguider, stole på dem og lægge vores liv i deres hænder. Der er så mange symptomer på at vi skal gøre noget andet. Diagnoserne eksplodere, børn og unge mistrives, voksne går ned med flaget, virksomheder lukker, pengene fosser ud af statskassen først til corona og nu til krig, inflation – Møller der står stille, sundhedsvæsenet som er i knæ, folk som må gå fra hus og hjem, køer som prutter så meget at vi har fået en klima krise!

Vi er virkelig nået til et punkt hvor, det bliver ret tydeligt at noget er under stor forandring i verden og jeg tror det er en forandring til det gode, sikkert ikke en sjov tur mens alt bryder ned, men en nødvendig tur.

For de som gennem de seneste år har orienteret sig bredt på SOME og MSM tror jeg efterhånden det er tydeligt, at vi får så begrænsede informationer i de statsejede medier, så vi holdes i en ekstrem uvidenhed om hvad der foregår i verden lige nu.

For mig er en ting sikker, jeg undrer mig, jeg stiller spørgsmål og jeg er fuldstændig klar over, at den historie vi har og hele tiden skaber, den ser helt anderledes ud hvis den fortælles af nogle andre, så gad vide hvordan hele historien ville se ud, hvis den var skrevet af dem som ikke havde magten.
Som de i en årrække altid sagde på tv2 nyhederne: “Det var så det vi havde valgt at bringe i dag!”
Dengang tænkte jeg, gad vide hvad de ville have bragt, hvis det feks. havde været Dalai Lama der havde valgt indholdet og havde formidlet det!

Lad os lige dvæle ved det et øjeblik – Det vi får at vide, ja – det er så det, der er nogen der vælger at bringe! Så sådan kom vi så dertil, hvor vi alle sammen selvfølgelig forstår, at feks. klimakrisen skyldes køer som prutter!

Rigtig god mandag 🤔