Glædelig jul

Glædelig jul

24. december 2022 0 Af Dott

I aften er det juleaften – 2022

De sidste snart 3 år (I virkeligheden nok meget meget længere) har vi oplevet så meget frygt, så mange skræmmekampagner og så meget løgn, så det dagligt har været nødvendigt for mig, at knibe mig selv i armen og spørge mig selv: Hvad fanden foregår der?

Igen i år (2022) må årets sætning fra mig være: Det er SÅ langt ude!

Og det er langt ude meget af det som foregår.

Stille og roligt i takt med flere og flere løgne, er folk begyndt at undre sig, stille spørgsmål, sige nej og sige fra, det tror jeg i høj grad vi skal praktisere mere i de kommende år. Hvor langt vil du med ud af den glidebane som magthaverne har lagt? Er du stået af, eller bare begyndt at stille spørgsmål, eller vil du med hele vejen ind i total kontrol?

Det er simpelthen på tide at vi forholder os til hvad alt det “smarte” de ruller ud over os, egentlig er!

I sidste uge fik jeg en mail fra AURA – de skrev bla.
Det er vigtigt, at du fremover ALDRIG slukker din fiberboks og router, da du i så fald vil kunne få problemer med tilslutning til internettet efterfølgende.”

Det der, det skal jeg sq ikke have, ALDRIG slukke for strømmen, jammen undskyld, er det ikke lige præcis det de truer os med, at de slukker for strømmen?
Og undskyld men hvad er det egentlig lige i putter ind i mit hjem, 5g? Eller? Er det egentlig en god ide?

ALT er afhængigt af strøm, når den går, ja så er vi ærligt talt på skideren, men tilsyneladende er den gennemsnitlige dansker fuldstændig ligeglad med det, men lad os se om folk bliver ved med at være ligeglade når vi snart ikke kan tilgå vores bank, sundhedoplysninger, mails, ja ALT som du har liggende elektronisk!
Er du egentlig klar over, at lige om lidt så er planen at kontanterne skal afskaffes og så er ALT elektronisk, har du overhovedet fantasi til at forstille dig hvad det betyder? Måske det er en rigtig god ide bare at prøve at tænke tanken!

Hvor langt ud af glidebanen vil du med? Jeg forsøger at stå af, men det er ikke altid den letteste løsning. For et år siden kostede et nej mig mit job, lige nu er jeg fortsat ikke på MitID, men det strammer sammen. Jeg undre mig over, at vores myndigheder stadig og fortsat i ramme alvor, fastholder at der ikke er tvang i Danmark, det er simpelthen SÅ langt ude! Hvis man bare 15 sekunder i ramme alvor kigger på vores regering og hvad der foregår der, så tror jeg godt de fleste kan se at det er en virkelig glidebane af løgn, manipulation og flere i samme kategori.
Nå men nu er det jo jul og stegen skal i ovnen uagtet prisen! Og vi elsker jo at hygge os og nu skal man jo heller ikke være så pessimistisk!

2023 bliver et spændende år! Jeg tror at vi for alvor kommer til at se afsløringer i stort format, at der bliver mange konkurser, meget som vil bryde sammen, falde fra hinanden, mere tvang for at få os ind på række, men bestemt også mere årvågenhed, mere nej, mere brug for kram, kys og kærlighed, mere sammenhold, mere forståelse, flere kreative tanker, mere bevidsthed om en anden måde at være menneske på. Jeg håber at vi begynder at forstå, at alle de mennesker som lider, har diagnoser, er pressede – er et symptom på den verden vi har skabt, det som ikke fungere. Alle de børn med diagnoser, må de blive mødt og forstået – de er fremtiden, de har ild i røven og er dybt kreative på hver deres måde, men de skal død og helvede have en diagnose, medicineres så de kan sidde stille på en stol i det rigide system vi har fået skabt! Men de børn, de er fremtiden, de er dem som kommer med de nye løsninger, de er kreative og skabende, det bliver totalt fedt at se hvad de kan og gør når de kommer ud i friheden, fri af rigide systemer og diagnoser, fr

jeg glæder mig SÅ meget til den syge verden vi lever i, falder fra hinanden, det bliver SÅ godt. Lad os hjælpes ad, vågne op til dåd, blive ædru og sammen se, at den grådighed og forløjethed som vores verden består af, kun kan ændre sig hvis vi hver især forstår at ændringen kommer gennem os, inde fra.

Nå, men alt bliver godt, det bliver bare lige lidt svært først. Må vi alle komme igennem på en lærerig måde og få dybe indsigter, blive mere kærlige og holde rum for hinanden.

Glædelig jul fra Dott