Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/0/3/3/dotts.dk/httpd.www/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 159 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/0/3/3/dotts.dk/httpd.www/wp-content/themes/soledad/functions.php on line 159
Home Kundernes udtalelser

Kundernes udtalelser

by Dott

susannelille1


Forfatter Susanne Møberg
Tusind tak for optagelse af en professionel fotoserie, som jeg skal bruge på min hjemmeside, på facebook samt til pressefotos m.m.
Det var en rigtig god oplevelse at være sammen med Dott en hel eftermiddag – med god tid til at lege.
Det kom der mange og super professionelle billeder ud af.
Jeg kan fortælle, at både min familie og min grafiker roser Dott til skyerne.
Min familie synes, hun har fanget mit udtryk, og min grafiker er lykkelig for mange forskellige og super gode billeder til annoncer, brochurer og visitkort
Dott får mine bedste anbefalinger.
Glæder mig allerede til næste gang.

Mange kærlige hilsener
Susanne Møberg
www.moeberg.dk

mariannelille


Centerchef Marianne Lauritzen
I efteråret 2009 skulle vi have fotograferet hele personalet ved CETT (Center for Traume- og Torturoverlevere Region Syddanmark). Vi valgte fotograf Dott Ovesen til opgaven, og det har vi bestemt ikke fortrudt.

Det, der “bare” skulle være en fotografering, blev til en glædesfyldt og sjov oplevelse for os alle. Dertil et resultat, som vi er rigtig glade for. Dott formåede at bringe det bedste frem i hver enkelt, og ud over nogle gode oplevelser sammen fik vi nogle billeder, som kan være vores ansigt udadtil. Jeg kan kun anbefale at bruge Dott som fotograf.

Venlig hilsen
Marianne Lauritzen
Centerchef CETT
CETT Vejle

linnogclaus


Familien A. Sondrup
Det var en fornøjelse at have besøg af Dott i sidste weekend. Og hvilket resultat vi i dag fik præsenteret, da vi åbnede posten og satte cd´en i computeren. Dotts “opgave” var at få taget et par gode billeder af vores søn, som netop er fyldt 2 år. Han kan være lidt svær at fotografere, og vi ville være tilfredse med 3-4 gode billeder, men hold da op… Vi har jo fået rigtig mange super gode billeder af ham. Dott har fanget stort set alle hans skønne ansigtsudtryk, og vi er dybt taknemmelige over hendes indsats. Skønt at hun tager dig god tid, og endnu bedre at William får lov at være William, mens hun arbejder, – det giver udtryk, personlighed og naturlighed i billederne, præcis som vi ønskede det.

Endnu en gang tak for en god dag, – det er ikke sidste gang vi ringer efter Dott:-)!

Mange dejlige forårshilsner fra
Fam. A. Sondrup

Vi anvender cookies til statistik, som bruges til forbedring af hjemmesiden. OK

Privacy & Cookies Policy